szervezetfejlesztés

hozd ki a cégedből tervszerűen a maximumot!

„Az egyetlen, ami közted és az álmaid között áll, az az ostoba történet, amit saját magadnak mesélsz arról, hogy miért vagy képtelen elérni őket.”
(Jodran Belfort)

 Magyarországon a legtöbb cég családi vállalkozásként indul, de nagy részük előbb-utóbb kinövi ezeket a kereteket.
Ahogy a cég létszáma nő, úgy a családias hangulat és az összetartás csökken. Előkerülnek viszont a szervezeti problémák és a munkahatékonyság elkezd drámai módon visszaesni!

Vannak, akik erre úgy reagálnak, hogy nem vállalnak annyi munkát, a létszámot pedig elkezdik pánikszerűen visszaépíteni, hiszen több helyen is hallották már, hogy „veszélyes dolog növekedni”! Persze ilyenkor felmerül egy újabb kérdés: „kicsinek maradni nem veszélyes?”

Egy cég növekedését mindig vezetőjének kompetenciái, és annak fejlődési üteme határozzák meg!
Mondhatnánk azt is: amilyen a vezető – olyan a cége!
Ahhoz azonban, hogy egy vállalkozás stabilan növekedjen megfelelő szervezeti alapokra van szükség.

Az első lépés mindig az, hogy meghatározzuk: hol vagyunk most! Csak utána van értelme arról beszélni, hogy hová akarunk eljutni. Tehát egy cégátvilágítással kezdünk! Ezt követően van értelme a közép és hosszútávú vízió meghatározásának.

A célok kitűzése után a következő feladat megtalálni azt a szervezeti struktúrát, amelyben az adott cég stabil alapokon tud működni, növekedni és megfelelő jövőképet tud mutatni munkatársainak.

Ez egy közös munka, amelynek során végigmegyünk a cég összes folyamatán, kidolgozzuk a mérési és érdekeltségi rendszert, pontosítjuk a munkaköröket, konkretizáljuk az elvárásokat a munkatársak felé, tisztázzuk a felelősségi köröket és irányelveket hozunk létre.

Vezetőként többet tudsz majd meg a cégedről, mint amiről valaha is álmodtál volna! Ahogy tisztul a kép, úgy fogod magad egyre magabiztosabbnak érezni, és mire a szervezetfejlesztés végére érünk addigra nem lesznek kétségeid arról, hogy van-e értelme terjeszkedni és tovább növekedni!

Vágj bele! Ez a legnagyobb kaland, amibe belekezdhetsz! Keress minket, és beszéljük meg a részleteket!

Az előadásról mondták

Kezdd itt

„Az előadó rámutatott többször is, hogy miben érdemes fejlődnöm és mi az amin változtatnom kell, hogy az értékesítésben sikeres legyek. A gyakorlati feladatok segítségével rájöttem az értékesítési hiányosságaim nagy részére. Köszönöm Zsoltnak a három napban nyújtott kitartó munkáját.”
Tartóczki István

Maczelka és Társa Kft.

„Rengeteg új és használható információhoz, technikához hozzásegített az értékesítési tréning. Úgy gondolom, minden kezdő értékesítőnek (mint én) itt kellene kezdenie.”
Hurguly János

Aviva

„Kezdetben a tanfolyamot hókuszpókusznak hittem, de az első fél óra után kiderült számomra, hogy ez egy tanulható tudomány”
Paplogó Imre

Merkbau Kft.

Szerezz személyes tapasztalatot szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Részletek

Vegyél részt a vezetőknek szóló 2 órás ingyenes bemutató előadásunkon és győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel-e Neked!

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

Próbálj ki minket ingyenesen a gyakorlatban!

Jelentkezz bemutató előadásunkra