Kommunikációs tréning

Növeld vállalkozásod sikerét kommunikációval

Következő időpontok:

2024. augusztus 27-30. (kedd-péntek)

„Ha nem tudsz repülni, fuss! Ha nem tudsz futni, menj! Ha nem tudsz menni, kússz! A lényeg, hogy haladj!”

(Martin Luther King)

Visszatérő élményünk: sok tréninget megjárt, rutinos hallgatók megjelennek a Kommunikációs tréningen, abban a hitben, hogy tudják, mi fog történni, és ez is csak egy újabb fejtágítás lesz. Kényelmes kis négynapos program, ha szerencséjük van, az előadó sem lesz túl unalmas…

Aztán elkezdődik a tréning és jön a döbbenet! Előadás sehol, kényelem sehol! Ehelyett egy iszonyatosan kemény négy nap vár rájuk! Hogy mitől kemény egy Kommunikációs tréning? Nos: a kommunikációs hiányosságaink miatt.

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

Ez a tréning nem egy újabb „megmondjuk a tuttit a kommunikációról” típusú langymeleg tapicskolás a jól csengő elméletek termálfürdőjében! Kőkemény készségfejlesztés! Hogy Churchill-t idézzük: „Nem ígérhetünk mást, csak vért, verejtéket és szenvedést!”

Persze nem az a célunk, hogy bárkit is elijesszünk! 🙂

A kommunikációs tréningről

témakörök

A Kommunikációs tréning összességében véve határozottan a jó buli kategóriája! Vannak nagyon vidám és igen kemény pillanatai is, de minél több az embert próbáló helyzet, annál több nyereségre tesznek szert a résztvevők.
A kommunikációs készségek rendkívül látványosan fejleszthetőek! Ennek ugyan ára van, de ha valamiért,
hát ezért igazán érdemes időt és energiát befektetni!

Az előadásról mondták

Kezdd itt

„Nem emlékszem, hogy négy nap alatt bárhol máshol ennyit nevettem, és fejlődtem volna! Éveket fiatalodtam! Ha ezt valaki megpróbálta volna nekem elmagyarázni a tréning előtt, biztosan nem hittem volna el…
Bátran ajánlom mindenkinek!
Az üzleti- és a magánéletben egyaránt nagyszerűen lehet használni.”

Nacsa Ferenc

Frigo Trade Kft.

„Rájöttem, hogy igenis vannak eszközök a beszélgetések kezdeményezésére, irányítására és egyszerű lezárására. Arra is rávilágított, hogy ezek a képességek fejleszthetők, és mi az, amiben mindenképp fejlődnöm kell! Az első néhány lépést már megtettem!”
Molnár Csaba

Moltech Kft.

„Ez az első igazán gyakorlati jellegű képzésem! Nyereséget elsősorban ott érzek, hogy a szemkontaktus felvétele, vagy a másik fél figylemmel kísérése, kevesebb energiámba fog kerülni, illetve nem fog feszélyezni, mint ahogyan az korábban előfordult.”

Rómer János

Lochner Kft.

Szerezz személyes tapasztalatot szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Részletek

Vegyél részt a vezetőknek szóló 2 órás ingyenes bemutató előadásunkon és győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel-e Neked!

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

Próbálj ki minket ingyenesen a gyakorlatban!

Jelentkezz bemutató előadásunkra