3 végzetes hiba, amit egy tréningcég kiválasztásánál elkövethetsz

Te is jártál már úgy, hogy:

  • elmentél egy tréningre, de utólag időpocsékolásnak tűnt az egész?
  • nem teljesen azt kaptad, amire vártál?
  • gondjaid voltak az anyag gyakorlatba való átültetésével?
  • a tanfolyam után úgy érezted, hogy kidobtál egy rakás pénzt az ablakon?
Van 3 végzetes hiba, amit egy tréningcég kiválasztásánál elkövethetsz!
Mik is ezek?

 

1. Bedőlsz egy hatásos címnek, vagy reklámszövegnek!

Manapság az interneten keresztül nagyon sok információt kapunk. Vannak cégek, akik hatásos reklámszövegeket és tréningajánlót küldenek. Ezek mögött azonban sajnos nem mindig van ott az a tartalom, amit ígérnek!

Sokan elhiszik, hogy ha egy előadást exkluzív környezetben tartanak, akkor az már csak magas színvonalú lehet. A kellemetlen az egészben, hogy csupán a tanfolyam során derül ki, hogy Neked tényleg arra volt-e szükséged. Akkor viszont már késő…

Vigyázz, mert könnyen áldozatul eshetsz egy jól hangzó címnek vagy egy ügyes marketing fogásnak!

2. Csak az ár alapján döntesz!

Hajlamosak vagyunk arra, hogy egy számunkra új árut vagy szolgáltatást kizárólag az ára alapján ítéljünk meg. Van olyan, hogy valami első látásra olcsónak tűnik, de később mégis rosszul járunk vele. Előfordulhat, hogy egy dolognak először sokkaljuk az árát, végül mégis jó befektetésnek bizonyul.

Van egy ősi zsidó közmondás, miszerint: „Nem vagyok olyan gazdag ember, hogy olcsó termékeket vásároljak!” Tehát: nem az a baj, ha valami sokba kerül, hanem az, ha a rászánt összeg nem térül meg.

Soha ne vegyél részt olyan tréningen, ahol nem adnak garanciát a részvételi díj visszafizetésére, ha azzal nem vagy megelégedve! Az a cég, amely nem mer ilyen biztosítékot adni, nem bízik a saját szolgáltatásában. Te megbíznál benne?

3. Nem teszteled le a tréningcéget!

Messziről jött ember azt mond, amit akar…
Járd körbe a dolgot, mielőtt meghoznád a döntést!

– Kérdezd meg ismerőseidet, akiknek már volt személyes tapasztalata a kiválasztott céggel kapcsolatban! A legjobb, ha olyan valakivel tudsz beszélni, aki elvégezte már azt a tanfolyamot, ami iránt érdeklődsz. Ha erre valami miatt nincs lehetőséged, akkor is minden esetben kérj referenciákat!

– Ragaszkodj egy személyes találkozóhoz a cég egyik képviselőjével! Ez többet fog Neked mondani, mint egy reklám, vagy hirdetés.

– Kérj lehetőséget arra, hogy beülj egy rövid előadásra, így személyes benyomásokat szerezhetsz az előadóval és az anyag használhatóságával kapcsolatban!

Ha végigolvastad a fentieket, akkor biztosan nem szeretnéd elkövetni ugyanezeket a hibákat…

Ha a fenti gondolatokat értékesnek tartod, és nyitott vagy további információkra is, akkor érdemes eljönnöd két órás, ingyenes, vezetőknek szóló bemutató előadásunkra!

Győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel- e Neked!