Az előadás művészete

Prezentációs tréning

De hogyan csináljuk?

Születni kell rá, vagy tanulható a dolog?

Következő időpontok:

2021. november 08-09. (hétfő-kedd)

“Az élet jó tanítómester, csak a tandíj drága.”

(Ismeretlen)

Kinek lehet szüksége prezentációs tréningre? Bárkinek. Bárkinek, aki a munkája során idõnként szembesül azzal a helyzettel, hogy beszélnie kell valamilyen témáról és nem mindegy, hogy ezt milyen eredményességgel teszi.

Vezetõk, akiknek értekezletet kell tartaniuk. Értékesítõknek, akiknek be kell mutatniuk valamilyen terméket vagy szolgáltatást. Azoknak, akiknek elõadást vagy prezentációt kell tartaniuk. Mert lássuk be, érdeklõdést kelteni és azt fenntartani – nem kis kihívás.

AZ ELŐADÁS MŰVÉSZETE

De hogyan csináljuk? Születni kell rá, vagy tanulható a dolog?

témakörök

Természetesen sokkal könnyebb, ha szorult belénk némi egészséges szereplési vágy, de ha nem, akkor se keseredjünk el. Az elõadás művészetében sokkal nagyobb szerepe van a gyakorlatnak, mint az adottságnak. Bárki tarthat jó előadást, ha megfelelően felkészül rá! A művészek nem születnek, hanem azzá válnak!

Gyakorlat teszi a mestert! A prezentációs tréning ennek megfelelõen 70%-ban gyakorlásból áll! A két napos tréning során még gyakorlott előadóként is sokat tudsz fejlődni, és még neked is tudunk meglepetéseket tartogatni.  

Az előadásról mondták

Kezdd itt

“Az első nap elején nem hittem, hogy én ebből sokat fogok profitálni, de úgy érzem, hogy az előadás végére hihetetlen változáson mentem keresztül. Magabiztosabb, összeszedettebb lettem, alig izgultam, pedig mindig ez volt a gyengém! Alig hiszem el, hogy ezekkel az egyszerű gyakorlatokkal ilyen hatást lehet elérni. Mindig erre vágytam!”
Deme János

Malagrow Kft.

“Az előadás művészete tréning a 2. olyan tanfolyam a kommunikációs tréning után, amin érezhetően megnővekedett az önbizalmam a társaságban. Eltűnt a lámpalázam! Köszönöm a segítséget!”
Bognár Attila

Bognár-Vin Kft.

“Örülök, hogy eljöttem erre a tréningre. Bátrabbnak érzem magam, ha emberek előtt kell majd felszólalnom vagy véleményt kell mondanom. Az előadást rendkívül hasznosnak és jól alkalmazhatónak tartom.”
Maczelka Tibor

Maczelka és Társa Kft.

Szerezz személyes tapasztalatot szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Részletek

Vegyél részt a vezetőknek szóló 2 órás ingyenes bemutató előadásunkon és győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel-e Neked!

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

Próbálj ki minket ingyenesen a gyakorlatban!

Jelentkezz bemutató előadásunkra