Cégátvilágítás

tudd meg, mi a jelenlegi helyzet!

“Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét. A szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani.”
(ismeretlen)

Minden tulajdonos és cégvezető arra vágyik, hogy tudja, merre tart a cége, rendben vannak-e a folyamatai és lássa,
hogy a munkatársai az adott pozícióban hatékonyak tudnak-e lenni, vagy sem.

Ki az a kolléga, aki passzol a másikhoz, és kivel nem tud megfelelően együttműködni? Jó lenne kideríteni, alkalmasak-e egyáltalán az adott feladatra!

Ami a vezető ellen dolgozik, az a személyes szimpátia és a napi rutin…

Nehéz elvonatkoztatni attól, ki milyen régóta dolgozik itt és kivel vagyunk jóban. Ha a „miért csináljuk így?” kérdésre az a válasz: „mert mindig így szoktuk”, akkor biztosak lehetünk abban, hogy már nem a józan eszünket használjuk, hanem a szokásaink rabjai vagyunk!

A cégátvilágítással ebben tudunk Neked segíteni! Aki kívülről tud ránézni egy szervezetre, vagy helyzetre, az sokkal objektívebben tudja értékelni a helyzetet. Olyan dolgokat is észrevesz, ami nem feltűnő azoknak, akik együtt élnek (sőt részesei) a vállalkozás napi  roblémáinak.

Az elmúlt 24 évben 1.800 céggel dolgoztunk együtt, így sok helyzetet láttunk már! Több, mint 35.000 résztvevőnk tapasztalatait is használjuk a sajátunk mellett az adott helyzet elemzéséhez. Interjúink és tesztjeink nemcsak a céges folyamatok elemzésére alkalmasak, hanem arra is, hogy felmérjük az egyéni kompetenciákat.

Ha nem akarsz tovább a „sötétben tapogatózni”, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!
Mi szívesen „felkapcsoljuk Neked a villanyt”!

Az előadásról mondták

Kezdd itt

!”Az előadó rámutatott többször is, hogy miben érdemes fejlődnöm és mi az amin változtatnom kell, hogy az értékesítésben sikeres legyek.
A gyakorlati feladatok segítségével rájöttem értékesítési hiányosságaim nagy részére. Köszönöm Zsoltnak a három napban nyújtott kitartó munkáját!”

Tartóczki István

Maczelka és Társa Kft.

“Rengeteg új és használható információhoz, technikához hozzásegített az értékesítési tréning. Úgy gondolom, minden kezdő értékesítőnek (mint én) itt kellene kezdenie.”
Hurguly János

Aviva

“Kezdetben a tanfolyamot hókuszpókusznak hittem, de az első fél óra után kiderült számomra, hogy ez egy tanulható tudomány”
Paplogó Imre

Merkbau Kft.

Szerezz személyes tapasztalatot szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Részletek

Vegyél részt a vezetőknek szóló 2 órás ingyenes bemutató előadásunkon és győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel-e Neked!

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

Próbálj ki minket ingyenesen a gyakorlatban!

Jelentkezz bemutató előadásunkra