Cégátvilágítás

tudd meg, mi a jelenlegi helyzet!

„Az ember tettei megmutatják a valódi személyiségét. A szavai csak azt, hogy milyennek akar látszani.”
(ismeretlen)

Minden tulajdonos és cégvezető arra vágyik, hogy tudja, merre tart a cége, rendben vannak-e a folyamatai és lássa,
hogy a munkatársai az adott pozícióban hatékonyak
tudnak-e lenni, vagy sem.

Ki az a kolléga, aki passzol a másikhoz, és kivel nem tud megfelelően együttműködni? Jó lenne kideríteni, alkalmasak-e egyáltalán az adott feladatra!

Ami a vezető ellen dolgozik, az a személyes szimpátia és a napi rutin…

Nehéz elvonatkoztatni attól, ki milyen régóta dolgozik itt és kivel vagyunk jóban. Ha a „miért csináljuk így?” kérdésre az a válasz: „mert mindig így szoktuk”, akkor biztosak lehetünk abban, hogy már nem a józan eszünket használjuk, hanem a szokásaink rabjai vagyunk!

A cégátvilágítással ebben tudunk Neked segíteni! Aki kívülről tud ránézni egy szervezetre, vagy helyzetre, az sokkal objektívebben tudja értékelni a helyzetet. Olyan dolgokat is észrevesz, ami nem feltűnő azoknak, akik együtt élnek (sőt részesei) a vállalkozás napi  roblémáinak.

Az elmúlt 26 évben 1.800 céggel dolgoztunk együtt, így sok helyzetet láttunk már! Több, mint 35.000 résztvevőnk tapasztalatait is használjuk a sajátunk mellett az adott helyzet elemzéséhez. Interjúink és tesztjeink nemcsak a céges folyamatok elemzésére alkalmasak, hanem arra is, hogy felmérjük az egyéni kompetenciákat.

Ha nem akarsz tovább a „sötétben tapogatózni”, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!
Mi szívesen „felkapcsoljuk Neked a villanyt”!

A CÉGÁTVILÁGÍTÁSRÓL mondták

Kezdd itt

„A Prominent Szeged Kft. által végzett cégfelmérés során olyan fontos információk kerültek elő, amelyek segítségével komoly tartalékokat tudunk mozgósítani a cégünkben a további fejlődés érdekében. Rendkívül tanulságos volt egy külső szakértői nézőpontot megismerni munkatársaink és belső folyamataink tekintetében. Biztos, hogy ez előrevisz minket!”

Bozó István

Bozó Bútor Kft.

 „A Zsolt által végzett alapos szervezeti átvilágítás során olyan meglepő dolgok derültek ki a munkatársainkról, amit őszintén szólva nem gondoltam volna. Kiderült, hogy kik a „kakukktojások”, akiket kezelni kell, és kikre lehet valóban számítani! Felszínre került néhány olyan érdekesség is, ami alapján most már tudjuk, kik azok, akik komolyabb feladatok megoldásra is alkalmasak lesznek a későbbiekben! A feltárt információk biztató perspektívát nyújtanak a jövőre nézve…”

Tóth Sándor
Lochner Kft.

 „A cégátvilágítás olyan nem várt belső erőforrásokat tárt fel nálunk, ami jelentősen erősíti cégünk pozícióját a folyamatosan erősödő piaci versenyben. Végre elindulhat a cég öntisztulási folyamata! Így sokkal könnyebb lesz a vállalkozás szervezeti problémáit is helyre tenni!”

Zsikla Tamás
Akker-Plus Kft.

Szerezz személyes tapasztalatot szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Részletek

Vegyél részt a vezetőknek szóló 2 órás ingyenes bemutató előadásunkon és győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel-e Neked!

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

Próbálj ki minket ingyenesen a gyakorlatban!

Jelentkezz bemutató előadásunkra