munkatársak tesztelése

láss át a szitán, mielőtt döntened kellene!

„Az ember sokszor más, mint aminek látszik. De ritkán jobb.” 

(ismeretlen)

  Egy munkatársfelvételi interjúra a legtöbb ember „összekapja” magát – pláne, ha nagyon kell neki az állás. Ezért a jelölt általában a legjobbját nyújtja, hiszen el akarja adni magát. Itt kell nekünk résen lennünk, és belátnunk a szociális álarc mögé! Sokszor ez nem is olyan könnyű feladat – de van rá megoldás!

IQ és személyiségtesztjeink segítségével olyan információkra tehetsz szert, amit egy normál interjú során valószínűleg sohasem derítenél ki. Ki tudod ugratni a nyulat a bokorból!

Kiderítheted például, hogy az illető precíz, vagy szétszórt, van-e önbizalma és mennyire stabil. Gyártja, vagy megoldja a problémákat, mekkora az aktivitása, és milyen a munkahatékonysága. Van-e kezdeményezőkészsége, ügyes-e a kommunikációban, produktív-e, vagy sem? Rendben van-e a felelősségszintje, az etikája és vannak-e romboló hajlamai?

Persze a fentieket nemcsak munkatárs-kiválasztásra tudod használni, hanem a jelenlegi munkaerő tesztelésére is. Meg tudjuk Neked mondani ez alapján, hogy kinek mik az erősségei, mik a gyenge pontjai és hol vannak nála a fejlesztendő területek. Így olyan tartalékokat is mozgósíthatsz a saját cégedben, amikre még nem is gondoltál!
Keress minket bátran ezzel kapcsolatban!

Az előadásról mondták

Kezdd itt

„Az előadó rámutatott többször is, hogy miben érdemes fejlődnöm és mi az amin változtatnom kell, hogy az értékesítésben sikeres legyek. A gyakorlati feladatok segítségével rájöttem az értékesítési hiányosságaim nagy részére. Köszönöm Zsoltnak a három napban nyújtott kitartó munkáját.”
Tartóczki István

Maczelka és Társa Kft.

„Rengeteg új és használható információhoz, technikához hozzásegített az értékesítési tréning. Úgy gondolom, minden kezdő értékesítőnek (mint én) itt kellene kezdenie.”
Hurguly János

Aviva

„Kezdetben a tanfolyamot hókuszpókusznak hittem, de az első fél óra után kiderült számomra, hogy ez egy tanulható tudomány”
Paplogó Imre

Merkbau Kft.

Szerezz személyes tapasztalatot szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Részletek

Vegyél részt a vezetőknek szóló 2 órás ingyenes bemutató előadásunkon és győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel-e Neked!

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

Próbálj ki minket ingyenesen a gyakorlatban!

Jelentkezz bemutató előadásunkra