Értékesítési tréning

hogyan változtassuk játékká a hétköznapok gyötrelmeit?

Következő időpontok:

2024. június 10-12. (hétfő-szerda)
2024. július 01-03. (hétfő-szerda)

„Ha a sikernek van titka, akkor az abban rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját, és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nem csak a sajátunkból.”

(Henry Ford) 

hogyan változtassuk játékká a hétköznapok gyötrelmeit?

témakörök

Akármerre nézünk, egyre nagyobb tolongást látunk szinte minden piacon. Ma sokkal nehezebb értékesíteni, mint pár évvel ezelőtt volt. Kevésbé engedhetjük meg magunknak, hogy „elpazaroljuk” vevőinket. A megoldás a személyes kontaktus, mégpedig a minél jobb személyes kontaktus!
A tréningen bemutatásra kerülő értékesítési módszereket
az emberi viselkedés és kommunikáció, valamint több, mint 30 év tapasztalata hozta létre.

Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, mi az, ami a gyakorlatban ténylegesen működik és melyek a jól hangzó, ám használhatatlan elméletek. A tréningen oktatott eszközöket és technikákat mi is nap, mint nap teszteljük a gyakorlatban, de partnereink visszajelzései ugyanolyan fontosak és értékesek, hiszen ezek a tapasztalatok segítenek nekünk abban, hogy folyamatosan aktualizáljuk és fejlesszük értékesítői eszköztárunkat! Ha elvégzed értékesítési tréningünket, a mieinken kívül több ezer hallgatónk kipróbált ötleteihez és sikeres értékesítési módszereihez is hozzájuthatsz!

Az Értékesítési tréning legfontosabb témakörei

témakörök

  • Az értékesítés bizalom kérdése. Hol veszítik el sokan a meccset, mielõtt az még egyáltalán elkezdõdött volna?
  • Az értékesítés 4 lépése. Az értékesítõk többsége egyet kihagy – a legfontosabbat. Vajon mi az?
  • Melyek a jó kommunikáció összetevõi? Mi az a kommunikációval kapcsolatos hamis adat, amely szinte minden sikerkönyvben megtalálható és rengeteg problémát okoz?
  • A megértés összetevõi. Mi az a törvényszerűség, amely jelen van életünk minden területén, minden pillanatban és alapvetõen befolyásolja sikereinket?
  • Milyen módon lehet a vevõ nézőpontját rövid idő alatt felmérni és eldönteni, HOGYAN kommunikáljuk mondanivalónkat sikeresen?
  • Ki az, akit nagy ívben el kell kerülnünk, akkor is, ha van pénze?
  • Mi miatt érvelünk és győzködjük a vevőt értékesítés helyett? Mi az alapvetõ különbség a két dolog között? Miért nem igaz, hogy a jó értékesítõnek sokat kell beszélnie?
  • Hogyan kezeljük a kifogásokat? Mit tegyünk, ha a vevő azt mondja: drága, gondolkodom rajta, meg kell beszélnem valakivel, vagy valahol láttam olcsóbban? Mi miatt kapjuk ezeket, és hogyan elõzzük meg őket?
  • Milyen egyszerű és olcsó módszerrel javíthatunk igen látványosan az értékesítői munka eredményességén?
  • Hol kezdődik a tudatosság az értékesítésben? Hogyan tudjuk folyamatosan kontrollálni saját tevékenységünket és megtalálni: mi az, amit rosszul csinálunk?

Az Értékesítési tréning elsõsorban üzletkötőknek szól, de a bemutatásra kerülő alapelvek vezetőként, és a bolti eladás során is ugyanúgy alkalmazhatóak.

Az előadásról mondták

Kezdd itt

„Nagyon örülök, hogy eljöttem erre az Értékesítési tréningre. Folyamatosan azon jár az agyam, hogy mik hangzottak el, és hogyan tudom ezeket beépíteni a mindennapjaimba! Szerintem nagyon hasznos és gyakorlatias volt! ÉRTÉKESEBBEN jöttem el a tanfolyamot követően, mint amikor az első napon belekezdtem…”

Végh Ádám

AenSys Informatikai Kft.

„Rengeteg új és használható információhoz, technikához hozzásegített az értékesítési tréning. Az előadó rámutatott, hogy miben érdemes fejlődnöm és mi az amin változtatnom kell, hogy az értékesítésben sikeres legyek. A gyakorlati feladatok segítségével rájöttem értékesítési hiányosságaim nagy részére. Úgy gondolom, minden kezdő értékesítőnek (mint én) itt kellene kezdenie!”

Hurguly János

Aviva

„Kezdetben a tanfolyamot hókuszpókusznak hittem, de az első fél óra után kiderült számomra, hogy ez egy tanulható tudomány.”

Paplogó Imre

Merkbau Kft.

Szerezz személyes tapasztalatot szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Részletek

Vegyél részt a vezetőknek szóló 2 órás ingyenes bemutató előadásunkon és győződj meg róla személyesen, hogy amit mi tudunk nyújtani, megfelel-e Neked!

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

Próbálj ki minket ingyenesen a gyakorlatban!

Jelentkezz bemutató előadásunkra