Rólunk

Hatékony módszertan cégvezetőknek

1650 partner

24 év tapasztalat

Cégünk 1996-ban indult Szegeden egy 18 éves múlttal rendelkező Business Success nevű nemzetközi franchise hálózat tagjaként.

2003. januárjában önállósultunk és egy miskolci, illetve egy szekszárdi céggel közösen létrehoztuk a Prominent Group-ot, mint cégcsoportot, amely azóta kiegészült egy temesvári képviselettel is Romániában.

 

Rövid, néhány napos tréningeket, tanfolyamokat tartunk, elsősorban haladóknak. Emellett vezetői tanácsadással is foglalkozunk.

Az elmúlt évek során a Prominent Group közel 1.800 magyarországi cégpartnerétől több, mint 30.000 hallgató vett részt nálunk különböző tréningeken. Partnereink között a legkülönbözőbb profilú cégek találhatóak: a néhány főt foglalkoztató kisvállakozásoktól egészen a multi kategóriáig, mint például a T-Mobile, a Suzuki, az Unilever, az ING Biztosító, a Pick, az Invitel, a Zepter, stb.

Nehezen lenne elképzelhető, hogy egy külföldről behozott technológia mindenféle adaptáció nélkül jól működhetne hazánkban, hiszen minden piacnak megvannak a maga törvényszerűségei. Ezért anyagainkat folyamatosan a magyarországi igények szerint alakítjuk! Nem csak partnereink tanulnak tőlünk, hanem mi is tanulunk tőlük, így rengeteg tapasztalat és információ gyűlt össze nálunk az elmúlt évek során.