Konzultáció-Tudatos cégszervezés a gyakorlatban

„Boldoggá tesz, ha látom, hogy az üzleti életben sikeres vagy, de ez mit sem ér, ha emiatt a családodat csak alvás közben látod, és a gyerekeid Nélküled nőnek fel.”

(Ismeretlen)

A konzultációnak egyetlen célja van: látható eredményeket produkálni egy cég életében. Vezetõi tréninget végzett hallgatóink általában egyetértenek abban, hogy az ott elhangzottak gyakorlatias, jól használható adatok.

Igen ám, de megismerni egy adatot, vagy átlátni az összefüggéseket és alkalmazni azt – ez két különbözõ dolog. Előfordul, hogy azoknak, akik részt vettek Vezetői tréningünkön, cégükbe visszatérve a hallottakból nem mindent sikerül teljes egészében bevezetniük.

Ilyenkor kérnek konzultációt. Ennek során, egy elõre meghatározott ütemterv szerint segítünk megvalósítani az elképzeléseket. Tapasztalataink szerint sok vezetõ legnagyobb problémája, hogy egyedül van, nincs kivel megvitatni a problémákat. Az alkalmazottakkal nem lenne szerencsés, a család pedig általában nem vevõ ezekre. Ilyenkor lehet szükség egy tapasztalt tanácsadó ötleteire, vagy külső nézőpontjára!

A konzultáció ebben is segít. Sok probléma megoldódott már attól is, hogy a vezetõnek lehetõsége volt megbeszélni valakivel. És ha ez nem lenne elég – van egy-két trükk a tarsolyunkban! Már több száz céggel dolgoztunk együtt a fenti témakörben, így rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztünk!Nem állítanánk, hogy már mindent láttunk, de tény, hogy egyre nehezebb meglepni bennünket.

Az előadásról mondták

Kezdd itt

 „Rengeteg olyan dolgot hallottam, amiről sokan úgy gondolják, hogy egyértelmű, megfogalmazni mégsem tudják, és így alkalmazni sem. Mindenképpen nagyon pozitívnak érzem, hogy részt vehettem.”

Takáts Réka

Akker Plus

„A tanfolyamon szerzett tapasztalat az előbbrelépéshez nagyon jó volt. Lehetett belőle tanulni. ajánlom minden kezdő eladónak, értékesítőnek!”
Molnár Attila

Vasex Kft.

„Mindenképpen hasznosnak ítélem az eltöltött időt, különösen az egyes kommunikációs problémák kezelésére adott használható ötleteket!”
Oláh István

Draft Kht.

Hol találsz meg minket?

Részletek

Helyszín: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8. II. e. 22.

PRÓBÁLJ KI MINKET INGYENESEN A GYAKORLATBAN!

JELENTKEZZ ELŐADÁSUNKRA

Ha tetszett az előadás és úgy gondolod, hogy érdemes közösen továbblépnünk, akkor az előadás végén 100 %-os visszafizetési garanciával rendelheted meg tréningjeinket! A végén még egy meglepetést is tartogatunk Neked!