Szervezés és motiváció tréning - Vezetői tréning

Nyomtatás
 
moti.jpg
 A Szervezés és motiváció tréningről mondták
 
"Úgy érzem magam a tanfolyam után, mintha az eddigi munkám során egy vaksötét csarnokban rendeztem volna a sorokat, most pedig valaki felkapcsolta volna az összes villanyt! Az előadás során többször jött az az érzés: "Ez nagyon durva!!!" Nem tudom, hogy lehetett eddig ezen ismeretek nélkül vezetőként bármit csinálni... Ez a tréning nagyon tanulságos!!! Igazán érdekfeszítő előadás volt, és egyben szórakoztató is! Ajánlom, hogy ezek nélkül az ismeretek nélkül senki ne irányítson céget, mert csak a saját életét keseríti meg!
    Tóth Péter - Rádió 88


 "Az elmúlt három nap tapasztalata számomra és cégemre nézve nagy felismerést, motivációt, jövőképet és eredményhez vezető utat jelentett."
 
  Galla Zoltán - Galla Kft. 
 
 
  "A módszer, amit a tanfolyamon kaptunk tartalmaz minden olyan tanácsot, amit ha korábban tudtam volna, akkor a benne leírt hibák nagy részét el sem követem."
 
    Tamási Zsombor - Güttler Kft. 
 
 

"A jobb későn, mint soha elv alapján most megtanultam és látom is az elkövetett hibáimat vezetőként. Ez a tréning az eddigiek közül a legnagyobb hatást tette rám!"
 
    Ifkovics István e.v. 
 
 
"Hasonlóan az eddig elvégzett tanfolyamokhoz, ismételten használható ismereteket szereztem. A tanfolyam rengeteg felismerést hozott, és módszereket adott arra vonatkozóan, hogy az itt felismertetett problémákra milyen módon találhatok megoldást."
 
    Rómer János - Lochner Kft. 
 
 
Olvasd el a részletes tájékoztatót a tréningről!
 
Itt érdeklődhetsz a Vezetői tréninggel kapcsolatban!