Stratégiai tervezés tréning

Nyomtatás
 
 
 
strategiai_tervezes.jpg
Stratégiai tervezés tréningről mondták
 
"Határozottan tetszett a tréning, jó közelíti meg a stratégiai tervezés feladatkörét. Ez egy komplex téma, mely hatékonyan kiegészíti a motivációs tréninget és segédanyagot nyújthat a pénzügyi tervezés tréninghez. Tetszett, hogy 3 tetszőleges stratégiai tervet készítettünk párhuzamosan a tréning alatt, s így rávilágított, hogy ezt az ismeretanyagot a mindennapi életben (magánéletben) is lehet alkalmazni."
 
  Bihari Vilmos - Nuhaka Bt. 
 
 
 
  "Nagyon nehéz tanfolyam volt, de az előző képzésekhez hasonlóan itt is sok gyakorlati ismerethez jutottam. Igyekszem használni, és a további előadásokon is részt veszek majd. Világos, érthető, jó hangulatú 3 nap volt."
 
    Tóth Kálmán - Towin Kft. 
 
 
Egy nagyon fontos területről kaptam ismereteket. Voltak felismeréseim. A tervezés csak nyomokban létezett a cégben. Ez változik a következő munkanaptól!"
 
    Molnár Csaba - Moltech Kft. 
 
 
"Vannak felismerések! Ismét bebizonyosodott, hogy logikus lépéseken, tervezésen keresztül sokkal könnyebb célba érni. A tanultak jól kapcsolódnak a már elvégzett tanfolyami anyagokhoz. A változás, ami az életemben bekövetkezett, közelebb vitt a céljaimhoz!"
 
    Polyák jános - Vasex Kft.  
 
 
"Nagyon jó hangulatban telt el ez a három nap. Úgy érzem nagyon sok segítséget fog nyújtani a stratégiai tervezés céljaim elérésében!"
 
    Bognár Attila - Bognár Vin Kft. 
 
 
Olvasd el a részletes tájékoztatót a tréningről!
 
Itt érdeklődhetsz a Stratégiai tréninggel kapcsolatban!