Pénzügyi tervezés tréning

Nyomtatás
 
penzugyi_tervezes.jpg
 Pénzügyi tervezés tréningről mondták
 
 "Mivel az eddigi tanfolyamok komoly segítséget nyújtottak a munkavégzés során, ezért úgy gondoltam, hogy jó befektetés lesz a pénzügyi tervezés tréning. Nem kellett csalódnom! Bár nem lesz egyszerű beépíteni és rátérni a tudatos gazdálkodásra, de el kell kezdenem, mert félek, veszély állapotát idézi elő, ha tovább halogatom a tervszerű gazdálkodás bevezetését."
 
  Rébék István - Beaker Bt.
 
 
 
"Feltétlenül alkalmazni fogom a pénzügyi tervezés tréningen elsajátítottakat. Most úgy érzem újabb lendületet kaptam a pénzügyi tervezéshez!" 
 
    Turú Gábor - Akker Plus Kft. 
 
 
"Ez a két nap minden perce aktívan a tudás megszerzésére összpontosult. Teljesen világossá tette számomra a pénzügyi tervezés jelenlegi hibáit, és utat mutatott arra, hogyan lehet ezen változtatni! Köszönöm!"
 
    Kutasi János - Saliber Kft. 
 
 
"A korábbi telefonos egyeztetések során kicsit idegenkedtem a tanfolyamon résztvenni, de a foglalkozás kezdetekor rendkívül felszabadultnak éreztem magam. Négy óra elteltével nagyon örültem, hogy eljöttem. A tanfolyam végén egyértelműen elégedett voltam és számomra nagyon hasznos felkészülés volt a jövőre."
 
    Kurucsai István - Mabe Kft. 
 
 
Olvasd el a részletes tájékoztatót a tréningről!
 
Itt érdeklődhetsz a Pénzügyi tervezés tréninggel kapcsolatban!