Hétköznapi marketing

Nyomtatás

Marketing tréningről mondták:

„Próbálom röviden leírni a tapasztalataimat, de nehéz. Rengeteg felismerés és ötlet született 3 nap alatt. Rájöttem, hogy a marketinget mérni és statisztikázni kell! A 3 nap statisztikája számomra: 22 ötlet és feladat amit a tréningen írtam össze magamnak. Három munkában töltött nap alatt az itt elhangzottak töredékére sem jönnék rá.”

Szabó Péter- Vasex Kft.

„A marketing tréning a megszokott magas színvonalon zajlott. Ami különösen tetszett, hogy használható ötleteket kaptam webes felületünk megújításához, sikeresebbé tételéhez. Azért jöttem el a tréningre, mert hiányosságokat tapasztaltam cégünknél a piackutatásokat illetően. Hatékony eszközöket kaptam , amelyeket biztosan ki fogok próbálni! Az itt szerzett ismeretekkel fogunk nekiállni az orosz piac meghódításának…”

Páska Norbert – Güttler Kft.

„Lelkiismeret furdalásom támadt, mert eddig nem csináltuk tudatosan a marketing és PR feladatokat! Új elhatározások fogalmazódtak meg bennem!!! Tetszett az előadó higgadtsága és a barátságos légkör.”

Wax-Training Kft. – Mészáros László

„A három nap folyamán gyűjtött információk hasznos alapismereteket és jó gyakorlati előkészítést adtak a további ismeretanyagok elsajátításához. Sok minden a helyére került bennem a marketinggel kapcsolatban! Az előadó stílusával, előadásmódjával elégedett voltam, a szolgáltatás minőségét jelesre értékelem. További tréningeken is részt fogok venni.”

Iványi Rita Mariann – Komplex Reklámstúdió Kft.

„Nagyon jónak és érdekesnek találtam a tanfolyamot. Ez a három nap sokkal használhatóbb ismereteket adott nekem, mint az az 1 éves marketing iskola, ahová jártam. A sok egyéni kreatív munka izgalmassá tette számomra a képzést. Rengeteg ötlet született meg a fejemben, amely szerintem megvalósítható lesz.”

Gulyásné Sándor Alexandra – Frigo Trade Kft.

„Színesnek, érdekesnek és kereknek találtam! Tetszettek a példák és kaptam pár elgondolkodtató információt. Könnyen értelmezhető volt, szerintem egyszerű lesz átültetni a gyakorlatba.”

Bihari Vilmos – Insignis Consult Kft.

Olvasd el a részletes tájékoztatót a tréningről!

Itt érdeklődhetsz a Marketing tréninggel kapcsolatban!