Az előadás művészete - Prezentációs tréning

Nyomtatás
 
az_eloadas_muveszete.jpg "Az előadás művészete" - Prezentációs tréningről mondták
 
"Az első nap elején nem hittem, hogy én ebből sokat fogok profitálni, de úgy érzem, hogy az előadás végére  hihetetlen változáson mentem keresztül. Magabiztosabb, összeszedettebb lettem, alig izgultam, pedig mindig ez volt a gyengém! Alig hiszem el, hogy ezekkel az egyszerű gyakorlatokkal ilyen hatást lehet elérni. Mindig erre vágytam!"
 
                                                                     Deme János - Malagrow Kft. 
 
"Az előadás művészete tréning a 2. olyan tanfolyam a kommunikációs tréning után, amin érezhetően megnővekedett az önbizalmam a társaságban. Eltűnt a lámpalázam! Köszönöm a segítséget!"
 
  Bognár Attila - Bognár-Vin Kft. 
 
   
"Örülök, hogy eljöttem erre a tréningre. Bátrabbnak érzem magam, ha emberek előtt kell majd felszólalnom vagy véleményt kell mondanom. Az előadást rendkívül hasznosnak és jól alkalmazhatónak tartom."
 
    Maczelka Tibor - Maczelka és Társa Kft. 
 
  
"Nagyon féltem ettől a tanfolyamtól, mert már volt egy rossz tapasztalatom - de nagyon kellemesen csalódtam. A tanfolyam végére megjött a bátorságom és már nem félek kiállni az emberek elé egy előadást megtartani. Sok hasznos dolgot tanultam meg, amit jól fogok használni az életben."
 
    Szőke András - Zsuzsi és Bandi Kft. 
 
 
"Eddigi pozitív tapasztalataimhoz hasonlóan, jól átgondolt, célorientált és a gyakorlatban is kiválóan  alkalmazható tudást kaptam."
 
    Móricz József - Atlanti Szerszám Kft. 
 
 
Olvasd el a részletes tájékoztatót a tréningről!
 
Itt érdeklődhetsz a Prezentációs tréninggel kapcsolatban!