Szervezetfejlesztés-Tudatos cégszervezés a gyakorlatban

Nyomtatás

A szervezetfejlesztésnek egyetlen célja van: látható eredményeket produkálni egy cég életében. Vezetõi tréninget végzett hallgatóink általában egyetértenek abban, hogy az ott elhangzottak gyakorlatias, jól használható adatok.

Igen ám, de megismerni egy adatot, vagy átlátni az összefüggéseket és alkalmazni azt - ez két különbözõ dolog. Előfordul, hogy azoknak, akik részt vettek Vezetői tréningünkön, cégükbe visszatérve a hallottakból nem mindent sikerül teljes egészében bevezetniük.
 
Ilyenkor kérnek tanácsokat a szervezetfejlesztéshez. Ennek során, egy elõre meghatározott ütemterv szerint segítünk megvalósítani az elképzeléseket. Tapasztalataink szerint sok vezetõ legnagyobb problémája, hogy egyedül van, nincs kivel megvitatni a problémákat. Az alkalmazottakkal nem lenne szerencsés, a család pedig általában nem vevõ ezekre. Ilyenkor lehet szükség egy tapasztalt tanácsadó ötleteire, vagy külső nézőpontjára!
 
Sok probléma megoldódott már  attól is, hogy a vezetõnek lehetõsége volt megbeszélni valakivel. És ha ez nem lenne elég - van egy-két trükk a tarsolyunkban! Már több száz céggel dolgoztunk együtt a fenti témakörben, így rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztünk! Nem állítanánk, hogy már mindent láttunk, de tény, hogy egyre nehezebb meglepni bennünket.

Itt érdeklődhetsz a szervezetfejlesztéssel kapcsolatban!