Növeld vállalkozásod sikerét kommunikációval - Kommunikációs tréning

Nyomtatás
Visszatérő élményünk: sok tréninget megjárt, rutinos hallgatók megjelennek a Kommunikációs tréningen, abban a hitben, hogy tudják, mi fog történni, és ez is csak egy újabb fejtágítás lesz. Kényelmes kis négynapos program, ha szerencséjük van, az előadó sem lesz túl unalmas...

Aztán elkezdődik a tréning és jön a döbbenet! Előadás sehol, kényelem sehol! Ehelyett egy iszonyatosan kemény négy nap vár rájuk! Hogy mitől kemény egy Kommunikációs tréning? Nos:a kommunikációs hiányosságaink miatt.

Ez a tréning nem egy újabb "megmondjuk a tuttit a kommunikációról" típusú langymeleg tapicskolás a jól csengő elméletek termálfürdőjében! Kőkemény készségfejlesztés! Hogy Churchill-t idézzük: "Nem ígérhetünk mást, csak vért, verejtéket és szenvedést!"

Persze nem az a célunk, hogy bárkit is elijesszünk!   :-)

A Kommunikációs tréning összességében véve határozottan a jó buli kategóriája! Vannak nagyon vidám és igen kemény pillanatai is, de minél több az embert próbáló helyzet, annál több nyereségre tesznek szert a résztvevők. A kommunikációs készségek rendkívül látványosan fejleszthetőek! Ennek ugyan ára van, de ha valamiért, hát ezért igazán érdemes fizetni!

Jelentkezz, ha nem akarsz lemaradni róla! 
 
 
ahol még többet megtudhatsz tréningjeinkről!
 
Olvasd el hallgatóink véleményét!
 
Itt érdeklődhetsz a Kommunikációs tréninggel kapcsolatban!